Kurs.

Imorse åkte jag och syrran (Vickan) ut ganska tidigt, vi kom till stallet strax efter tio. Pappa är så snäll och flexar med jobbet så han kan skjutsa ut oss!
Det var min tur, så jag mockade åt Tígur. Det gick ganska snabbt, man börjar väl få in snitsen! Jag och Vickan mockade åt Malins lilla Hervar också, för vi hade inte så mycket annat att göra, hihi.
Efter lunch red jag på Tigge. Han var spänd idag, det blåste mycket på ridbanan och han blev nog rädd för sin spegelbild i växthusets glas. Han stack iväg i världens pass-galopp och jag höll på att flyga av (!), men jag fick stopp på honom ändå. Han är duktig på det viset, att när han sticker så sticker han inte så långt. Mot slutet av ridpasset slappnade han av och kom då över i trav.
Sedan blev det inte mycket vila (inte för mig i allafall, Tígur fick ledigt och rullade länge i hagen!). Anna kom och höll kurs för mig, Sandra och Kim. Jag och Sandra tränade inför istölten på söndag medan Kim och Fjalar mjukade på volten. Det gick bra för alla.
Efter träningspasset fikade vi inne hos Pesa och Lotta. Mango and Peach tea är jättegott!

image11

image12

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0