Torsdag

Idag åkte vi till Fagersta på förmiddagen, pappa skulle besikta bilen och vi skulle köpa mer hästfoder. Vi åkte till Hedkärra Gård, för vi var på jakt efter linfrökaka. Det hade de varken på Odals eller Glada Hästen, men i Hedkärra fanns det! Tur det, för det vi fick med i måndags börjar ta slut.
Innan vi åkte hem till sura åt vi strips-tallrikar på Risbrogrillen, de är mycket godare än t.ex. McDonalds eller Buger Kings...
Nog om det, vi åkte ut till stallet när vi kommit hem, pappa släppte av oss. Farbror Håkan hade följt efter oss med bilen, han var nyfiken på Tígur. Håkan tyckte han var jättefin.
Idag gick det inte lika bra att rida, Tígur ville inte alls trava idag, bara passa... Och rygga var inte kul det heller. Jag ska fråga Inger om hon vill lära mig longera och ge mig lite tips om NH. NH är faktiskt riktigt roligt, bara man kommer på hur man ska göra.
Efter jag ridit red Vickan på lill-Grimpen, han är såå söt och så duktig! Samtidigt klättrade jag upp på höskullen och kastade ner några höbalar, min skuldra låste sig och den gör fortfarande ont, hihi.
Imorgon kommer Anna som vi ska ha kurs för, då tar jag Grim. Tígur slipper, fast han rider jag nog på förmiddagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0