Helgen.

Eftersom jag har gått upp jättetidigt varje morgon hela den här veckan, vaknade jag självklart tidigt både igår och idag med, även fast jag hade sovmorgon... Kvart över åtta var jag klarvaken så det var bara att kliva upp.
Igår lånade vi transporten från stallet och åkte in till Västerås, de har extrapris på kutterspån på Odal så vi köpte tjugo stycken balar. Laila har också varit dit så nu har vi laddat upp rejält inför vintern! Vi köpte även mineraler, det börjar ju bli dags för kraftfoder snart eftersom hästarna har betat rent i sommarhagen.
Det blev även en visit på IKEA där lite allt möjligt inhandlades. Innan vi åkte hem igen åt vi på McDonalds.
Väl hemma lastade vi ur våra grejer och sedan övningskörde jag med transporten ut till stallet! Det var inga som helst problem och det gick jättebra. Jag tog med min cykel ut, eftersom pappa skulle hem och tapetsera direkt. Sedan hämtade jag och Laila in grabbarna och jag stod och borstade Garpur jättelänge. Han tyckte det var så skönt att han lutade sitt huvud mot mej och bara stod där! Det bästa med att vara själv i stallet är att jag kan ta hur lång tid på mig jag vill och göra allt i min egen takt. När det är dags för havre blir Garpur alldeles till sig och trampar runt i boxen och gnäggar åt mig att skynda på! Sedan mumsar han i sig allt, och då menar jag allt! Varje litet havrekorn slickar han i sig och matbaljan blir ren!
När vi släppt ut grabbarna igen för kvällen cyklade jag hem. Det tog drygt en halvtimme och det var såå skönt att cykla. Det borde man göra mer än man gör!
Idag har jag hjälp till att renovera i Vickans nya rum, jag har lagt golv i nästan hela rummet (med lite hjälp såklart). Det gick bra och resultatet blev också bra. Nu är det inte så mycket kvar innan hon kan flytta in och bli min granne nere i källaren!
Jag, mamma och Vickan åkte ut till stallet och donade åt semesterfiraren, han har det så skönt!
På eftermiddagen kikade vi på Finnkampen, grattis Sverige till segern!
Imorgon blir det praktik igen, kuuuuuuul!


Kommentarer
Postat av: Linda

Kolla in mitt filmklipp på Saga! Hahaha så jäkla söt.

2009-09-02 @ 19:12:48
URL: http://sannythecat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0