"Långtur".

Igår blev det en lite längre ridtur. Det var jättemysigt och det är jätteroligt att upptäcka nya vägar. Pappa och Vickan följde med på cykel och Garpur tyckte att det var kul att tävla mot cyklarna. Han har fått upp bra kondition och vi töltade hur mycket som helst. Han har verkligen hittat tölten nu och emellanåt går det jättefort! I nästan varje backe rullade vi in i galopp, han vet precis när han ska byta gångart (och han gör det jättebra) så jag behöver knappt ge något kommando alls! I traven, där har han verkligen tempo, när han är på hugget travar han med otrolig hastighet. Vilka steg han har då...!
Vi följde en väg som ledde till sjön Fiskkraken. Tyvärr kunde man inte gå i med Garpur där, det var en bergshäll som sluttade ner till vattnet, men det fanns en brygga och längre ut även en flytbrygga. Sedan vände vi hemåt igen och höll samma tempo som på vägen dit. Garpur är så duktig och nu börjar den lugna skritten på kort tygel komma också! =D
Vilken häst är bäst? GARPUR FRÅN UGGÅRDS!

Idag ska jag ta med systemkameran till stallet och fota Garpur om det inte är för dåligt väder. Nu är det mulet och äntligen lite svalare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0