Nu var det slut på lovet...Igen...

Den här helgen har Garpur varit på sitt allra bästa humör och han gått så otroligt bra! Jag är så stolt över honom!
Nu ska han få (minst) två veckors vila och bara gå ute i hagen dygnet runt och njuta av hösten! Garpur från Uggårds - Världens Bästa Häst! <3

Igår morse åkte vi upp till Bastmora för att rida ut på en tur. För ovanlighetens skull fick jag rida på Gaukur! Tro mig, det är sällsynt! Vickan red på Audur, mamma på Figge och pappa på Júpiter. Det blev en underbar tur i skogarna, hästarna var på topp och vädret var jättehärligt. Det märks att hösten är nära. Vi snirklade runt på vägarna/stigarna i alla gångarter och vilken härlig tölt Gaukur har, speciellt när tempot är på gränsen till fööör snabbt! Det är så roligt att rida hos Lolo och jag ska ta med mig Garpur när det finns möjlighet. Längtar!
Efteråt svabbade vi av hästarna och sedan fikade vi innan jag körde hem. Gud vad nöjd jag var med den dagens körning!

Idag var det alltså slut på ledigheten och skolan började igen... Fast det var inte alls tråkigt för mig, för höstterminen börjar med två veckors APU! Jag körde ut till Lisjö Gård imorse och allt var sig precis likt! Det känns jätteskönt att vara tillbaka, för nu vet jag ju hur det är där och jag känner alla. Speciellt glad att se mig var Anki och jag hjälpte henne hos kalvarna hela eftermiddagen. Jag har fått gjort allt möjligt idag, allt från att köra lastmaskin (helt själv!) till att mocka koskit. Jag åkte även med till Svanå och rengjorde en jättestor tröska, sedan åkte vi till Uppsala Gård (utanför Hallsta) och där fick jag se deras nya tröska och den var dubbelt så stor som den i Svanå! Wow vilka maskiner! Sedan har jag även åkt traktor, matat kalvar och mycket mer därtill... Tänk vad roligt det är! Det är så skönt att kunna få vara lite skitig utan att någon bryr sig. Jag älskar lantlivet!


John Deere Traktorn och Kossobossorna!

Bilderna är tagna med min mobilkamera (systemkameran är liiite för stor att ha med sig...!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket lyx att få börja med lite praktik:)

2009-08-25 @ 14:59:00
Postat av: Anonym

Hej!Va kul att du trivs med livet på landet, jag förstår dig.Lycka till med allt arbete på gården och ned alla djur. Ha det så bra du vet från vem?

2009-08-25 @ 18:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0