Twilight!

Jaa då har även jag fallit offer för denna underbara saga om Isabella Swan och vampyren Edward Cullen. Det var en av de bästa filmer jag sett, I Love It och dessutom ska jag läsa böckerna också. Jag har nästan läst ut första och har sedan tre till. Som vanligt är böckerna bättre än filmerna, men de innehåller ju fler detaljer också. Fantasy är den bästa genren jag vet!
Längtar till november, för då har New Moon premiär! (Andra filmen). Hoppas den är lika bra, eller bättre, som Twilight!

Hösten är nästan här nu och det är helt fantastiskt skönt väder ute nu!
Garpur tickar på som vanligt, Vickan har även börjat rida honom lite mer nu. Han känns lite trött och ska snart få vila, så att han kan fälla och sätta päls i lugn och ro.
Idag fick han leka med Tira och Fleygur i deras hage för att Skjálgur stod inne efter att ha blivit badad. Jag tyckte det var så onödigt att Garpur skulle så inne med honom så vi släppte ut honom med de andra och det gick jättebra eftersom Garpur är så snäll. De sprang runt och busade lite och hade roligt ett tag, sedan blev gräset mer intressant.

Det var så mycket jag hade tänk att skriva, men jag minns inte alls vad det var?


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja visst var den bra : ) Kolla in min nya bloggdesign.

2009-08-21 @ 20:23:36
URL: http://sannythecat.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag longerade Tolli igår, haha. Han tyckte att det var jätteroligt. han bockade och ville galoppera. Jag hade glömt stänga igen till longervolten och han for iväg i galopp en gång med longerlina och allt. Jag var mest glad att han tyckte det var kul. Han blev helt galen när han rusade iväg, vet inte vad han fick för ryck helt plötsligt, haha.

2009-08-22 @ 13:54:19
URL: http://sannythecat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0