Istölt i hallstahallen.

Inte sov vi länge idag, nej, idag var det istölt i Hallstahammars ishall! Vi åkte dit en sväng på förmiddagen och såg klasserna öppen tölt för vuxna (och halva ungdom) och elitklassen. Det är så häftigt att se hästarna flyga runt i tölt över isen. Frida på Sedill och Sónar, Tess på Efni och Kynnir och Jennie på Erla, alla hästarna är så fina! Vi pratade en stund med dem innan vi åkte hem till "våra" egna hästar. Garpur gick som en dröm idag ( ! ), han var jättemjuk och fin och töltar lika lätt som han travar! Idag jobbade han på bra med baken, för han var nästan inte alls svettig framme på halsen. Galoppbacken var super att rida i, där var det fortfarande packad, sviktande vit snö! På hemägen gick vi sista biten med hästarna, Vickan skulle få Skjálgur att gå i en vattenpöl, men det blev snarare tvärtom, för Vickan plumsade rakt ner i diket och fick skorna fyllda med vatten! Hihi, tji fick hon för att försöka blöta ner fötterna på hästen!
När vi skulle åka hem kom lilla Napoleon fram och ville gosa, men när jag tog upp honom bet han mej igen, den lille rackarn! Det gjorde han förra gången med...!
Nu är det final i Melodifestivalen, mormor är här och tittar och äter med oss. Till allas förvånad hejar jag på Måns, ja, han har faktiskt bästa låten i den här löjliga tävlingen!

Några bilder från idag:
 
                    Frida & Sónar                                           Tess & Efni   
 
                   Jennie & Erla                                            Frida & Sedill

                               Gullepojkarna Garpur och Skjálgur!                                            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0