Några dagar.

I söndags gick jag självklart upp och tittade på Vasaloppet, tänk vad många de är som vill åka! 13.726 personer var med i starten!
Vi åkte ut till stallet och red en sväng innan hästarna fick lunch. Jag och Vickan tog galopp i Glåpenbacken och sedan töltade vi fram och tillbaka på vägen. Garpur går så mjukt och lätt och för varje gång vi vände på vägen blev han piggare och piggare! Åh, vilken underbar häst han är!
I måndags hade jag studiedag från skolan, jag tog det bara lungt och Garpur fick ledigt. Tänk vad glada hästarna blir när man går ut i hagen med hökassen och slänger ut maten i små högar så de får gå och plocka bäst de vill!
Igår och idag var jag hemma från skolan för att jag inte mådde så bra. När jag kände mig lite piggare efter några alvedon och panodil började jag kasta om möblerna i mitt rum, nu ser det ut som en orkan blåst igenom rummet...

Tråkigt är det med plusgrader och tö, det är bara blött och snart blir det även lerigt om det fortsätter så här... Men vilken överraskning vi fick oss här om kvällen när det vräkte ner snö, det kom flera centimeter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0