Ömsar skinn.

Jahapp, då var det söndag igen, fast nu när jag skriver detta är det nästan snarare måndag...
Idag har det snöat hela dagen, tyvärr blötsnö som försvinner så fort det nuddar marken. Allt blir så blött och slaskigt när vintern börjar övergå till vår. Synd att man inte kan hoppa över övergången och gå direkt till våren, då det är ljust och humöret stiger.
Trots att hästarna, som liksom alla annat ute, var dyblöta, red både jag och Vickan barbacka. När jag hoppade upp lade jag märke till att Garpur har börjat fått lite mer muskler över bogen, det är bra! Mamma och Laila gick med oss och hade Fleygur i grimma, han ska sättas igång så det passade bra att få komma ut på en liten promenad. Vi red i alla fyra gångarterna, Garpurs tölt är så mjuk att man sitter helt blick stilla på honom, likaså traven och galoppen. Garpur går nästan bättre utan sadel, då kan han röra sig helt fritt utan att störas av den. Det är så mysigt att rida barbacka, man kommer så nära hästen och delar alla rörelser, och så slipper man frysa!
På eftermiddagen åkte vi över en sväng till mormor. Daisy var på riktigt bushumör.
Klockan 20.00 var det ett nytt roligt program på femman; Wipeout. Oj vad kul det var och vi skrattade hela tiden!

Elviz-grabben ömsar skinn,
det ser ut att klia väldigt mycket men han verkar nästan helt oberörd där han sitter i terrariet. Hur söt får en ödla vara?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0