Ridhustävling!

På förmiddagen bar det upp till Fagersta och Hedkärra gård. Det var Forsens och Eddas ridhustävling och många av våra islandshästvänner var anmälda. Tess och Frida från Fors gård på Efni & Kynnir och Sedill & Sonar, Lolo, Cissi, Tessan och Linda från Bastmora på Audur, Stjarni, Ófeigur och Blaer, och Jennie på Erla. Alla var jätteduktiga och hästarna gick superfint! Gissa om jag också blev tävlingssugen när jag såg alla dem rida runt i ridhuset...? Åååh vad roligt att tävla!
Toti var domare så det är väl inte så svårt att gissa vilka som vann i de olika klasserna ;-P , resultaten kan ni läsa här: http://www.eddashem.com/resultathedkarra.pdf Grattis till er alla!   
Det var även några till från Bastmora som satt med oss i publiken och hejade. Kul att träffa alla!
Innan vi åkte hem stod vi och pratade med Frida en stund och klappade lite på Sonar... ... ...
Pappa stannade hemma och lagade mat medan vi andra åkte ut till stallet, jag är så tävlingsinspirerad så det fick bli boots på Garpur idag! Han gick jättefint och mjukt som han brukar, min gulleplutt! Vi red lite kors och tvärs på vägarna, mest i tölt men också i trav och galopp såklart. När vi hade ridit klart kom Laila ut och hästarna fick lite extra hö när de gick ut i hagen. Vi tog en extra sväng med bilen på hemvägen.
När vi kom hem var hundarna här, de åkte hem för en liten stund sedan. De är söta de... Pappa hade gjort kotletter i ugn med strips till, mummms!


Kommentarer
Postat av: Annika Ellström

Hej! Jag har nu läst för mormor och som vanligt tycker vi att det är jätteroligt att du trivs så bra med "pållen" och skolan. Kramar från oss

2009-03-08 @ 12:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0