Sjuk.

Då är jag inne på fjärde dagen av en riktig förkylning, det är inte roligt när näsan rinner som en kran och hostattacker kommer stup i ett... Jag vill inte vara förkyld, idag missar jag traktorkörningen i skolan... *snyft*
Igår och i förrgår har jag legat i soffan hela dagen och tittat på tv, då är det Animal Planet som gäller, den bästa kanalen som finns. Ett av programmen, Animal Cops, är verkligen ofattbart, tänk hur folk kan missköta sina djur! Jag förstår inte att människor får ha djur om de inte bryr sig om och tar hand om dem ordentligt. Vissa får ingen mat, andra får leva sina liv instängda i burar. Igår var det en hund som var svårt skadad och inte kunde använda sina bakben, utan släpade dem efter sig, och benen var fulla av brännskador efter allt släpande...! Jag blir så arg när folk missköter sina djur, men tyvärr förekommer det överallt i olika grader, och en del kan man inte göra så mycket åt, tyvärr... Det borde finnas djurpoliser i Sverige också tycker jag! (Måste bara tillägga att de flesta av djuren i programmet får ett lyckligt slut efter omhändertagandet av poliserna).
Igår passade jag även på att designa om min logg lite, en ny header och lite andra färger fick det bli. Jag fixade även en bakgrundsbild under texten, som självklart föreställer min pålle! Jag blev ganska nöjd, men jag kommer säkert att ändra lite smådetaljer då och då, som jag alltid gör...!
Jag var även hundvakt åt Ceasar igår, han är en väldigt speciell hund med helt egna tankar och idéer! Han är så rolig och snäll och gullig han...! Han kommer hit en timme idag med. Jag kanske ska gå en sväng med honom (det gjorde Vickan åt mej igår) så jag får komma ut lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0