Sunnudagur.

Då var snart helgen slut, igen. Det går alldeles för fort när man har kul!
Idag vaknade vi till ett svagt solsken, som skiftades med gråa moln. Efter frukosten följde jag med Vickan upp till grannarnas kanin, hon har haft ansvaret för att ta hand om honom under veckan då våra grannar har varit på semester i Teneriffa.
Vi åkte ut tidigt till stallet idag, vi mockade innan vi gjorde iordning hästarna. Garpur, nyfiken i en strut,  kom in på en gång, Skjálgur däremot stod kvar i hagen en stund.
Vi red Larsbovägen i alla gångarter, jag red mest i trav och tränade serpentiner över vägen. I tölten vill han bara rusa på så fort han kan (takten är ren!), därför tränade vi på långsam tölt och även lite bågar där med. På hemvägen mötte vi en traktor med en stor skopa, oj vad läskig tyckte Garpur, som hoppade över diket när vi skulle ta oss förbi den! En stund efter det sprätte en hare upp ur diket, då hoppade både jag och Garpur till (igen)!
Skjálgur ställde sig i en stor vattenpöl och började plaska med frambenet, Garpur skvätte bara med mulen, men han funderade nog på att lägga sig och rulla på grusvägen, det syntes på honom!
När vi kom tillbaka till stallet började det att snöa, och det fortsatte hela eftermiddagen och nu med, och snöflingorna blev bara större och större! Jag som trodde det var vår.

Nu väntar Wipeout, Sunnudagurs roligaste TVprogram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0