Ännu en vecka har gått.

Det var ju sagt att det skulle komma snö inatt, och imorse när jag gick upp hörde jag ljudet från en motor. PLOGBILEN! tänkte jag och rusade upp för att titta ut genom fönstret, bara för att, till min stora besvikelse, mötas av grått och blött regn... Visst, det skulle nog inte komma så mycket snö att plogbilen var tvungen att åka ut men varför ge falska förhoppningar till vinterälskare som jag? Jag längtar så oerhört mycket efter snön nu och blev så ledsen imorse att jag lika gärna kunde ha gått och lagt mej igen istället för att masa mej ut i regnet till tågstationen...

I tisdags hade vi dressyrridning på förmiddagen och jag fick rida på gymnasiehästen Hilda. Ibörjan var vi inte alls överens och hon var riktigt dryg. Men efter en stund insåg hon att jag inte tänkte ge mig och efter den diskussionen gick det jättebra.
I onsdags och torsdags har vi haft Temadagar om el och stängsel. Vi har fått renovera gymnasiehagarna (undrar om det bara var jag som kunde använda en skruvdragare?), vi fick byta ut trasiga isolatorer och sätta i nya stolpar och ny tråd. Vi hade även hoppning i onsdags och jag fick rida på Virpa. Hon är en bland de få hästarna jag har börjat lita på. Det gick jättebra även fast hon stannade framför en del av hindrena. Jag känner mig mycket säkrare i hoppningen nu och det känns jättebra!
I torsdags hade vi även stalltjänst i ridskolestallen. När vi skulle flytta spånbalar fick jag köra traktorn! Jag gillar traktorer och måste ha en egen när jag flyttar ut på landet!

Garpur är så pigg pigg pigg och vill bara springa fort! Han töltar och töltar och töltar och galoppen flyger fram! Han är så härlig! Det var mysigt att rida i regnet idag (fast hade det varit snö hade det varit underbart!). De bilar som körde förbi tänkte nog vem sjutton som ger sig ut och rider i sådant här höstväder. JAG! Vädret spelar ingen som helst roll och stoppar inte mej! I skolan kallar de mej för islandsmänniska och viking och det passar ju utmärkt! Haha.
Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0