Helg igen!

Såå himla skönt att vara ledig i några dagar igen! De här senaste två dagarna har varit ganska tröttsamma men det kan nog bero på all denna bussåkning... Haha, igår blev det ett riktigt äventyr när jag och Lina skulle ta oss till Idrotten på Kampsportcentret. Vi skulle byta buss på centralen och efter en stund inser vi att bussen går åt helt fel håll! Där satt vi och hade ingen aning om vart vi var, men busschauffören var sjysst och lät oss åka med tillbaka så att vi till slut kom rätt! 40 minuter försenade letade vi efter en ingång och när vi till slut kommer in sitter hela klassen och väntar på läraren, som kommer strax efter oss! Vi kom alltså inte försent alls, trots våran lilla bussresa! Därefter väntade ett styrketräningspass med många olika övningar. Mot slutet kändes det rejält i låren... Men åh vad roligt det är med sådan träning, jag måste följa med Benny och Marita till gymmet!

Vilket härligt kyligt väder det har varit, jag älskar den här årstiden! Alla går runt och klagar på att de fryser, men det gör inte jag! Jag tycker det är hur skönt som helst!
Garpur har taggat till ordentligt, han är riktigt framåt och vill helst av allt tölta! Han har kommit på att det är en bekväm gångart att springa i. 
Imorgon ska jag nog ta en liten fotostund med Garpan, det var ett tag sedan nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0