Töltatöltatöltatölta!

Ja, det var vad Garpur och jag gjorde idag. Vi bara töltade och töltade och töltade och han gick så j'vla bra så jag vet inte hur jag ska beskriva det! Klockren takt, stadigt tempo, pigg och glad! Vad mer kan man begära? Garpur är såå duktig, jag älskar min världens bästa häst! Vi följde Elingbovägen längre söderut än vi gjort förut och vek av in i skogen och följde ett par övervuxna hjulspår. Men, som vanligt tog spåren bara slut rätt som det var och vi blev tvugna att vända... Det var så härligt väder ute, soligt+blåsigt+svalt+friskt. Garpurs favoritväder, det märks på honom! Jag älskar det också.

Jag läste ut tredje boken ur Twilight-serien igår (inatt), Ljudet av ditt hjärta, och precis som de första två var även denna jättebra! Jag älskar att läsa och fantasy är min favoritgenre! Monicka kom över med fjärde och sista boken för en liten stund sedan, så nu måste jag bara fortsätta att läsa! Tack snälla Monicka för böckerna!

Imorgon ska jag gå till skolan igen, efter två veckors influensa eller vad det nu var...!?! Jag är fortfarande inte frisk (!), men måste iallafall ta reda på vad jag har missat så att jag kan jobba igen allt. Ujuj, jag har aldrig varit borta från skolan så här länge på grund av sjukdom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0