Besök på Göranstorps Gård!

Idag har vi varit på utflykt till Göranstorps Gård utanför Lindesberg och hälsat på Tess och alla hästarna!
Vi åkte hemifrån efter att vi hade gett lunchhö till Garpur och hans kompisar (jag red barbacka på honom på förmiddagen i solskenet). Resan dit var spännande, jag körde och jag tycker det är jättemysigt att åka på nya vägar i nya områden! Det är så roligt att se alla fina gårdar man åker förbi och då kan man drömma lite extra om en egen...
När vi kom fram visade Tess oss runt på gården och i stallet. (Vi pratade även en stund med gårdens ägare Eva och tittade på hennes hästar).
Det var jättefint där, stora hagar och ett väldigt rymligt stall med stora boxar. Det finns både en ridbana och en ovalbana på gården. Inne i stallet stod det två fina unghingstar som vi hälsade på och sedan gick vi vidare och tittade på alla hennes andra hästar som var ute. Hon hade många träningshästar och såklart sina två egna Efni och Tinna, jättefina allihopa! Hela gården var jättemysig! Efter rundvandringen gick vi in till Tess och fikade och pratade och det var jättetrevligt! 
Åh vad jag älskar att hälsa på och titta runt på hästgårdar! Det är så spännande tycker jag! Man blir så inspirerad på något vis... 
Det var jätteroligt att träffa Tess igen, hon är verkligen supersnäll :D
Resan hem gick lite snabbare, vi tog en annan väg som var aningen kortare med en lååång lutande backe. Efter den vägen låg det också många fina små gårdar...!
När vi kom hem köpte vi pizza (jag tog en kebab), mums! Det var längesedan. Vi riggade upp canonen och tittade på film på våran filmduk, det blir faktiskt lite biokänsla pluss lukten av popcorn!

En mysig bild på två av Tess' träningshästar jag tog idag!

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0