Måndag.

Måndagen är veckans värsta dag, men det stämmer inte alltid, speciellt inte när man är ledig! Fast i och för sig så var det väl ganska tråkigt att vakna upp till blaskväder när det har varit så fint i helgen.
I lördags var vi bjudna på påskbuffé hemma hos Benny och Marita. Maten var jättegod men jag tror faktiskt att efterrätten var aningen godare, en tårta med vit choklad och godis-påskägg! Mums mums!
Igår var jag och pappa ute och övningskörde, vi åkte in till Västerås och körde några varv på Cityringen. Det var inte mycket trafik alls och jag hade bra flyt genom rödlysena! Det är så roligt att köra! Sedan åkte vi direkt till stallet. Pappa släppte av mig där och jag red i det fina vädret. Garpur var jättemjuk och piggelin, han har blivit jätteduktig på att ta galoppskänklarna! I sista galoppbacken hemåt (på Larsbovägen) startade vi i vänster galopp, sedan efter en tredjedel av backen saktade vi ner till tölt och bytte till höger galopp, och efter det saktade vi ner till tölt igen och bytte tillbaka till vänster galopp! Han är hur duktig som helst min bestur-hestur♥! Töltar som en klocka gör han också så man behöver bara sitta där och njuta :D
På kvällen hade jag, Vickan och mamma filmkväll när pappa var borta. vi tittade först på Twilight och sedan på New Moon! Bästa filmerna som finns!
Idag fick Garpan ledigt, jag och mamma åkte ut och fixade stallet och gav hästarna lunch. Det slutade att snöa och solen sken upp ett tag, men nu är det mulet igen... Hoppas det blir bättre väder imorgon när vi ska åka och hälsa på Tess!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0