Körlektion 3.

Nu är det vår på riktigt när det är såhär varmt och soligt ute!
Dagen började hos frisören, där blev det det vanliga med toppning och sedan färgade jag gröna slingor i håret. Den som jag hade först var nästan helt försvunnen, så nu färgade jag om den pluss att jag färgade en slinga på andra sidan huvudet också! Färgen blev skitsnygg, mörkt smaragdgrön!
Efter det var det dags för en till körlektion på bilskolan. Idag körde vi in till Västerås och snirklade oss runt på cityringen, det var mycket mer trafik idag än i söndags... Men det gick bra (även fast det finns galna människor... och då syftar jag på kärringen med barnvagnen, fy fan!) och det är roligt att köra med en lärare. Magnus som jag kör med är jättebra, han förklarar och ger tips på ett mycket lättförståeligt sätt!
På eftermiddagen åkte jag och mamma ut till stallet. Jag stod ute och borstade Garpan och fick bort en hel del päls, men det är helt otroligt hur mycket de fäller, det spelar ingen som helst roll hur mycket man borstar för det är fortfarande lika mycket kvar ändå! Men samtidigt så förstår man att de inte har några problem att klara av kylan med all den pälsen som värmer!
Garpan gick SUPER idag! Vi tränade fram och tillbaka på en raka av Liarsbovägen, först skänkelvikning och öppna i skritt och han var jättelugn och fin. Sedan tror jag även att vi fick till några skrittsteg i sluta också! Därefter fortsatte vi med öppna i tölt och sedan även i trav och han gick hur fint och avslappnat som helst och bara flöt fram! (Just då kände jag att ridbanor kan slänga sig i väggen för det funkar lika bra ute i skogen!)
Vi avslutade med att sträcka ut galopp och sedan trava i låg form. Garpur var bara hur duktig som helst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0