Tömkört !

Idag sov jag alldeles för länge, usch vad jag hatar det! Hela dagen försvinner ju...
Efter frukosten, eller snarare brunchen, åkte jag och mamma ut till stallet. Vi gav hästarna lunchhö och mockade och fixade hökassar och Garpurs mathinkar. Sedan hämtade vi varsin vattendunk och när vi stod och pratade med Göran fick vi besök av en räv! Den kom från hagen och skuttade över vägen, sedan stannade den i skogsbrynet och tittade tillbaka på oss innan den sprang vidare in i skogen. Den var jättefin!
När allt var klart i stallet och hästarna hade ätit upp tog jag in Garpur och gjorde iordning honom inför dagens träningspass; tömkörning! De nya grejorna jag köpte igår passade bra.
Jag visste inte innan om Garpur hade blivit tömkörd (annat än ev. vid inridningen) så därför gick mamma med brevid honom i början. Men väldigt snart insåg vi att han visste precis vad det var frågan om, så då fortsatte vi själva fram och tillbaka på vägen. Han var ju hur duktig som helst! Han tyckte det var jätteroligt och gjorde allt jag bad honom om, öppna, skänkelvikning, slalom och vi provade även tölt och trav som gick helt utan problem! Han skrittade i form och var väldigt avslappnad! Garpur kan verkligen allt! Jag är såå stolt över honom, han är bäst! Antingen har han blivit tömkörd förut eller så är han en naturbegåvning, jag och mamma kom fram till att han är båda! Åh vad glad jag är att det gick så bra, nu kan vi variera träningen mycket mer! Det är jätteroligt att tömköra!
Efter stallet åkte vi hem till mormor en sväng med blomjord. Vi fick bullar innan vi åkte hem. Hon har fått det jättemysigt i lägenheten!
I morgon måste det bli fint väder, det är ju sista lovdagen!

En bild mamma tog på oss idag:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0