Weei, påsklov!

Äntligen är det lov igen, usch vad skönt!
Igår gick jag på stan med Lina efter skolan och det var jättekul, vi gick runt i alla möjliga affärer och så åt vi på donken. Jag är egentligen inte mycket för att shoppa, men jag köpte faktiskt ett linne och en huvtröja!
Det bästa med lov är att man inte måste göra en massa saker, utan man kan bara ta det lugnt och göra saker man vill göra... Just det, det var första april också, men jag blev inte lurad en enda gång!
I onsdags tog jag min andra körlektion på bilskolan, det gick bra och jag fick bland annat träna på tvärbromsning. Hihi vad roligt! Efteråt åt jag och pappa på Lustigkullagrillen och därefter skjutsade han ut mej till stallet (fast det var ju jag som körde). Jag lånade bommarna och hinderstöden och byggde upp ett hinder (40 cm kanske) på vägen utanför stallet och hoppade med Garpur, först travade vi över bommarna på marken och sedan tog vi några skutt. Garpur tyckte det var jätteroligt och han var jätteduktig, han är faktiskt bra på att bedöma avståndet till hindret och stampa av vid rätt tillfälle! Det är bra att isen har smält från vägen, då kan vi använda bommarna oftare och variera träningen lite mer!
Idag har varit en supermysig dag. Vi åkte upp till Bastmora och red, Anki och Annelie följde med och det var jätteroligt. Tessan var där och följde också med på turen! Jag red på Turbo Leira (åh vad jag tycker om henne!), Vickan red Ylur, mamma Rökkvi, pappa Blaer, Anki Gaukur, Annelie Júpiter, Tessan Figge och Lolo Audur. Det blev en fartfylld ritt med mycket tölt och galopp. Med Leira går det fort, mycket fort...! Men vad roligt det är! Jag önskar att vi bodde i Bastmora så man kunde vara där i stallet jämt, det är verkligen ett toppenställe! ♥
Efter turen blev det en fikastund och sedan bar det av hemåt till nästa stall. Jag och Annelie red en till sväng i det härliga vädret på Garpan och Floppan. Det blev en mysig promenad!
Nu är det fredagsmys och sedan ska jag sova och sova länge imorgon, det behövs!
Islandshäst är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0