Fredag.

Om en vecka är det sportlov!
Idag har det varit arktisk vinter igen, det har snöat och blåst ganska rejält! 
Inte oväntat var tåget försenat imorse, jag stod ute i snålblåsten och väntade i 40 minuter! Det var nära att vände och gick hem igen, men vi hade prov idag om hästens exteriör och hälso/sjukvård så det var bäst att åka in för att inte missa det. Jag kom sent såklart, men de andra höll på att skriva provet när jag kom så jag missade inget. Efter provet tittade vi på en film om tömkörning och det verkar jätteroligt! Synd bara att man inte har någon ridbana så att man kan prova på det med Garpan...
Efter lunch hade vi svenska och engelska och vi slog ihop de lektionerna och tittade på film igen. Sliding Doors, som vi faktiskt har sett i skolan förut, men den var bra för det, bra att friska upp minnet, för jag hade delvis glömt bort den.
Efter skolan skjutsade pappa ut mej till stallet. Jag och Garpur tog en sista träningsrunda inför tävlingen imorgon. Han gick jättebra idag trots busvädret, vi red en liten bit på de olika vägarna runtomkring stallet och han var pigg och mjuk! Det är bara Garpan och jag som ger oss ut i alla dessa väder! 
När vi kom hem igen från stallet åt vi taco-pizza, den var riktigt god!
Nu ska jag leta fram lite ridkläder och ladda inför morgondagens tävling i Hedkärra, Fagersta. Hoppas plogbilarna kör undan snön tills vi ska åka imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0