Full rulle hela veckan.

Nu är jag skapligt trött efter en lång vecka...
Vi går egentligen inte så jättelänge om dagarna i skolan, men det tar ju sån jävla tid att åka fram och tillbaka med pendeln varenda eviga dag och man blir så trött på att vänta på alla dessa förseningar hela tiden! Både bussen och tåget är sena så det spelar ingen roll viken man tar. Idag var till exempel tåget över tjugo minuter försenat, först var det tio minuter sent till stationen och när det sedan kom och jag klev på stod det kvar i mer än en kvart! AAAARRRGGGGHHH!!!
I tisdags hade vi ridning och för att jag ska komma i tid till klockan åtta och stalltjänsten före måste jag gå upp tjugo över fem... Men det går faktiskt bra bara man kommer utanför dörren och börjar gå mot tåget. Det är mycket skönare att åka tåg vid den tiden för då är det inte alls lika trångt och man blir garanterad en sittplats.
Jag fick rida en ny häst (för mej alltså), Svante. Han var helt okej men herregud vilken tunn häst! Smal som en planka. Hög var han också men ganska rolig att rida när man väl hittade knapparna. På eftermiddagen hade vi datorkunskap och vad fick vi göra för avancerat då? Jo, vi fick lära oss grunderna i word och skriva ett dokument, wooow... Vad onödigt, vem kan inte det?
I onsdags hade vi matte och hoppning. Vi var tre stycken på matten och sedan kom det en till på hoppningen... Två från den andra hoppgruppen böt till våran för att det skulle bli jämnare. Jag fick hoppa Günther! Han gick jättefint på uppvärmningen, sedan gick det inte så bra första hopprundan, men andra varvet på banan gick det kanon och det var första gången jag verkligen tyckte att det var jättekul att hoppa! Günther är en toppenhäst och i rätt storlek för mej, han är jättesäker att hoppa, framåt och glad så det är bara att hålla i sig och följa med över hindren! Jag hoppas jag får honom nästa vecka också.
Idag och hela helgen är det hoppävlingar på Hamre och på förmiddagen var min klass funktionärer. Det var tre stationer vi skulle vara på. Först var min grupp på framridningen och det var jättetråkigt (kratta framför uppvärmningshindren). Men nästa station var mycket roligare, vi satt uppe i sekretariatet och tog emot anmälningsavgifter och kollade vaccinationsintyg i hästpassen. Jag fick sitta vid datorn och föra in olika uppgifter om deltagarna och ta emot betalningar och skriva ut kvitton och startlistor. Det var jätteroligt!
Efter lunchen hade vi engelska och svenska. Vi fick sluta tidigare och det var jätteskönt att komma ut hyfsat tidigt till Garpur. Min kelpojke som är så mysig! Tyvärr hann det ändå bli mörkt innan vi kom iväg på ritten, men med pannlampan och reflexer är det inga som helst problem! Han jobbade på riktigt bra idag i alla gångarterna, weeei vad han tar i i galoppen! Man tycker det går fort men sedan lägger han i en växel till, och en till och ytterligare en, och DÅ går det fort! Hahahah vad härligt det är! När vi travade hemåt blev det plötsligt kolsvart. Blev det strömavbrott i gatubelysningen? Men det finns väl ingen gatubelysning här? Nej, det var min pannlampa som tog slut på batterier, det tog väl två sekunder innan jag kom på det! :P 
Gud vad underbart det är att komma ut till stallet efter en tung skoldag, pyssla med Garpan och dona i stallet med lite allt möjligt. Det är vad jag kallar livskvalitet! När man kommer ut till stallet försvinner alla oroliga tankar och måsten i skolan, det bara kopplas bort och man slappnar av tillsammans med hästarna! Islandshäst är världsunderbartoppenmiljontriljonbiljon-bäst! ♥ 

Kommentarer
Postat av: Linda

Då får jag ta och prova dom chipsen idag : ) Har inte vågat det tidigare, haha. Hälsa Garpur : )

2010-02-06 @ 10:13:34
URL: http://sannythecat.blogg.se/
Postat av: Linda B

Håller med dig elle... att komma ut till stallet är verkligen som att komma till himlen eller något liknande;) Gud vad jag längtar tills jag har pluggat klart! :)

2010-02-06 @ 16:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0