Härliga Lördag! Men vart tog den vägen?

Den här dagen gick fort, jättefort, men varför? Säkerligen för att jag har haft roligt idag!
Det började med en härlig sovmorgon, det är alltid lika skönt när man vaknar till vid den tiden man är van att gå upp vid, och sedan upptäcka att det är lördag och bara kunna vända sig om och somna om igen!
Efter frukosten tog jag och mamma en skön promenad ner till biblioteket, jag behövde låna en bok som är skriven före 1900-talet eftersom jag missade när vi var iväg och lånade böcker med skolan förra veckan. Jag hade först tänkt låna Don Quijote, men den var på över 800 sidor och jag har bara cirka tre veckor på mej att läsa ut den och skriva en bokanalys, så det blev Oliver Twist i stället, srkiven av Charles Dickens.
Sedan åkte vi och tittade i mormors nya lägenhet, pappa är där och tapetserar i rummen innan hon ska flytta dit. Det var en stor och ljus lägenhet, läget var jättefint så hon kommer säkert att trivas där. Daisan var också där och åt tapetbitar hon hittade på golvet, hihi.
Efter det åkte jag och mamma ut till stallet. Hästarna hade fått lunchhö när vi kom så under tiden vi väntade på att Garpur skulle äta upp mockade jag och mamma gjorde rent Garpurs mathinkar.
Jag red Stugbysvängen idag, har bara ridit den en gång tidigare och det var i höstas med Jennie. Det var skottat mellan stugorna och lätt att ta sig fram där, men sedan fick vi pulsa lite genom skogen. En älg hade gått där före oss (alldeles nyligen!) så det var inte svårt att hålla sig på stigen. Jättemysig sväng! När vi kom ut ur skogen mötte vi Erla, men inte med Jennie på ryggen! Jennie stod längre bort och tog kort och hennes kompis red fram och tillbaka på vägen. Där kom jag mitt i allt och alla blev lika förvånade, för ingen brukar rida där sade Jennie! Hihi, det var roligt med en liten överraskning.
Sedan tog jag en jättelång galopp hemåt, det är så underbart! Garpur gick super idag och jag är såå stolt över honom, vilken kille! Töltade som en dröm och travade mjukt! Han är bäst!


                                                       Jag och stallkatten!

Nu har jag blivit pinad framför melodifestivalen, är det inte idol eller let's dance så är det det. Buuuhuu... Hoppas det finns något bra att titta på nu efteråt, annars går jag och läser istället...

Förresten:
Man kan visst äta gul snö!

:P Hahahaha! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0