Lång dag!

I morse gick jag upp tjugo över fem för att kunna komma i tid till skolan som börjar åtta. Det är sjukt att man måste gå upp tre timmar innan skolan börjar för att komma i tid! Jag kunde inte somna förrän tjugo över tolv, så inatt har jag sovit ca fem timmar... Men tro det eller ej så är jag faktiskt inte alls speciellt trött, jag trodde att jag skulle vara halvt avsvimmad när jag kom hem från skolan, vi har haft en lång och ganska hård dag med stalltjänst både på morgonen och eftermiddagen, där vi bland annat mockar gymnasieboxarna och leder alla hästarna till och från hagarna som ligger en bra bit bort... Sedan har vi haft ridning två gånger idag. På förmiddagen hade vi dressyr och jag fick fortsätta på Svante. Det gick bra och jag kände i axlarna efteråt, så jag har ridit ordentligt! Efter lunchen hade vi matte en timme och sedan hade vi hoppning. Jag red bästa Günther och det gick kanon! På honom känner jag mig väldigt trygg.
Pappa hämtade mej efter skolan och skjutsade sedan ut mej till Garpur. Jag tog in honom i boxen och pysslade om honom länge innan jag mockade, fyllde hökassarna och mathinkarna och hämtade två dunkar med vatten. Stallkatten tittade förbi men försvann lika snabbt som den dök upp.
Det har varit en heldag i stallen med hästarna, men även om det kan kännas lite tungt ibland så är det iallafall roligt och verkligen vad jag tycker om och vill göra om dagarna!

Jag var bara tvungen att läsa ut min bok igår kväll (det kan vara därför jag inte somnade i tid!), och jag måste bara skriva att jag aldrig någonsin har grinat så mycket när jag har läst, men boken var bara såå himla bra! Vanligtvis är jag inte en person som brukar grina åt sådana saker, men igår kväll kunde jag bara inte hålla tårarna borta! Det var Stephanie Meyers Genom dina ögon och den rekommenderar jag verkligen! En annorlunda romantisk science-fiction berättelse som passar läsare som egentligen inte gillar science-fiction! (Men det gör jag!). Och som vanligt är det jättetråkigt när en sådan bra bok tar slut, jag vill ju fortsätta läsa! Jag tror att Genom dina ögon skulle bli skitbra som film!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0