Sun-day!

Vilket underbart härligt väder det har varit idag! Strålande sol och knastrande snö! Det här är det absolut bästa vädret jag vet!
Garpan var på hugget idag, jag tror han tyckte om att vara i värmen och ljuset från solskenet, för i hagen når solen tyvärr inte över trädtopparna... Han ville bara springa, springa, springa, och fort, fort, fort dessutom! Vi red på Elingbovägen och svängde av mot stora Brotorp. Den vägen var mjuk och det blev nästan på gränsen till lite pulsigt, men det är så fint i skogen och Garpan tuffar på som den lille töltaren han är så det märktes knappt! På hemvägen slappnade han av och travade på tygeln jättelänge med spänst i stegen! Och eftersom det var så härligt ute och Garpan var så pigg tog vi galopp sista biten hem och det uppskattade han!
Det är väldigt bra underlag på Elingbovägen nu, snön är hårt packad och ger bra svikt! Men tyvärr slår asfalten igenom på vissa fläckar så man får försöka undvika dem så gott det går...
När vi kom tillbaka fick gulle-G äta sitt lunchhö inne och stå och torka med fleecefilten på. Han hann inte riktigt bli helt torr så jag satte på honom Smedby-vintertäcket innan jag släppte ut honom. Det är ett riktigt bra täcke!
Förresten har Garpur börjat fälla lite nu, det lossar lite av de allra längsta hårstråna på baken och på insidan av bakbenen. Det ska börjas i tid om allt ska hinna lossna innan sommaren...!
På vägen hem från stallet blev det tjock dimma, man såg knappt åkrarna! Men så fort vi kom ut på 252:an försvann den igen!
Nej nu ska jag njuta av den sista lediga tiden innan det är dags att gå och lägga sig och invänta skolan igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0