Det finns inget härligare än att rida i snön!

Allt omkring är tyst, det enda ljud som hörs är knarrandet i snön under Garpurs hovar. Vi flyger fram i tölt, trav och galopp på vägar som annars bara går att skritta på. Vi pulsar i den djupa pudersnön som ligger över ängarna. Ibland ser vi rådjuren mellan trädstammarna och någon fågel som lyfter från en gren. Annars är det bara vi två, Garpur och jag, ensamma i den vackra vinterskogen.

~o~

Det märks att Garpur älskar snö, precis som jag!
När vi pulsar fram i den djupa snön vill han ha långa tyglar så att han kan doppa ner hela huvudet, sedan går han så och buffar undan snön framför sig! Han är så gullig!
Garpur och Floppan busar runt i hagen och sedan ställer de sig under träden och biter i grenarna de kommer åt så att all snö faller ner över dem.

Igår red jag på Glåpenvägen och Garpan gick jättefint, tölten sitter som en smäck och han blir starkare i överlinjen hela tiden vilket är jätteroligt! På vägen hem galopperade vi över ängen i den djupa snön, verkligen jättebra styrketräning för Garpur pluss att det är underbart!

Idag följde ramnäsarna och mormor & Daisy med mamma, Vickan och mej till stallet på en promenad. Fast de blev lite försenade för Dodgen kanade ner i diket när de fick möte på vägen! Ingen gjorde illa sig och som tur var fick de tag i en traktor som drog upp bilen nästan på en gång. De har ju ingen liten bil direkt...
Vickan red lite på Garpur och det gick bra, sedan fortsatte jag med honom och alla andra gick efter.
När vi kom tillbaka till stallet igen drack vi lite glögg.

Nu ska vi snart äta pappas hemgjorda pizza och sedan blir det TV hela kvällen! Just nu kikar vi på Harry Potter och den flammande bägaren (fjärde filmen, igår såg vi tredje!), den är jättebra precis som alla de andra pluss att Robert Pattinson är med och spelar Cedric Diggory! Bland annat därför jag vill se den... Hihi.

Imorgon ska vi in till Västerås och shoppa lite, nu ska vi förhoppningsvis in i affärer som jag gillar (Glada Hästen och Hööks kanske!). Jag ska köpa ett nytt träns till Garpan, det han har nu gillar jag inte för att lädret är så hårt.

Här bjuder jag på några snöiga vinterbilder:


Min vackra pojke!


Garpan och Floppan busar!Kommentarer
Postat av: svea-karin

vilka härliga bilder!

2010-01-16 @ 15:50:37
URL: http://karinnattson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0