Granngården.

Idag var vi lediga från skolan för att ena läraren var hemma med sjukt barn och den andra läraren gav oss några uppgifter vi kunde göra hemma... Tur att de talade om det för mej igår, annars hade jag åkt in till skolan idag bara för att få vända hem igen helt i onödan.
När pappa kom från jobbet åkte vi in till Västerås, jag fick köra såklart och det gick bra! Först åkte vi till innerstan och jag körde i parkeringshuset (jag har gjort det en gång tidigare men jag är fortfarande livrädd för bommen vid biljettautomaten vid in- och utfarten!). Sedan körde jag vidare till Granngården där vi köpte mat till Garpan, en ny mathink och en ny stor vattenbalja till hagen. (Floppan sparkade ju sönder den förra vi köpte...).
På vägen hem stannade vi på Ica och sedan en drive-through på donken.
Därefter åkte vi ut till stallet. Garpan gick super idag, han kan om han vill! Munter och Yster som vanligt! Min Töltpålle ♥
När vi kom hem igen fixade jag och pappa vattenbaljan till hagen, vi tog nämligen den trasiga och stoppade den nya i den och så isolerade vi mellan dem med fogskum, så förhoppningsvis stoppar det lite mot kylan så att vattnet inte fryser lika lätt. Vattnet till hästarna är ju så otroligt viktigt...
Jag har även skottat bort snön från studsmattan nu (!), undrar hur mycket det vägde egentligen för mattan var rejält nersviktad under snön. Det tog ett tag att få bort allt och det kändes i armarna (bra styrketräning!). Som avslutning hoppade jag och gjorde en volt ner i snön. Skitkul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0