Istölt i Västerfärnebo.

Idag åkte vi på en liten utflykt. Först svängde vi förbi Ridsportbutiken i Hedkärra och köpte Linfrökaka till Garpan, sedan körde jag oss vidare till Kloberga i Västerfärnebo. Vägen dit var roligt att köra, kurvig och snöig så man fick koncentrera sig en hel del ;) När vi kom fram var det bara en klass kvar i tävlingen och tur var väl det för där nere mellan åkrarna var det iskallt! Det hade inte varit så skönt att stå där hela morgonen... Brrrrrr! Det var inte direkt någon istölt (för isen på ån hade inte lagt sig ordentligt) utan de red på vägen, men det var lika kul det. Många fina hästar och så var det folk vi kände där också! Jennie och Erla kom trea i hjortronklassen, de var jätteduktiga! Vann gjorde inte helt oväntat Jökull och Feykir!
Efter tävlingen skyndade vi oss till värmen i bilen, vi åkte hem och värmde oss ytterligare innan jag och pappa åkte ut till stallet. Garpur fick komma in och äta en liten extra tuss hö under tiden jag pysslade med honom. 
Nu har jag laddat ur en massa bilder ur kameran och det tog sin lilla tid. Det var bilder ända från i somras kvar på minnet. Tyvärr var det på en annan dator så jag kan inte lägga upp några nu, det får bli en annan gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0