Snöstorm II.

Snön bara vräker ner, det har säkert kommit närmare 3 decimeter! Nu finns det hur mycket snö som helst och jag älskar det! Hur mysigt som helst!
Garpan var superpigg idag, han har ju vilat i tre dagar när jag har varit sjuk. Det gick undan i backarna, full galopp! När vi kom tillbaka var vi två helt täckta av stjärnkristallformade snöflingor!
Jag älskar att vara i stallet och pyssla, det inger sådan lugn och ro.

Sedan hörde jag på nyheterna att den svenska vargstammen är så svag att vi måste införa tjugo nya vargar från Finland och Ryssland. Varför i hela helvetet skulle man då skjuta av tjugo stycken av de vi hade? Det hade väl varit bättre om vi hade kvar dem och infört tjugo nya ändå för att stärka det svenska vargbeståndet! Man blir inte klok på det här! Vad är det frågan om egentligen? Vargen är utrotningshotad och det finns inte många kvar i Sverige, ändå skjuter de nära 30 stycken och nu ska de införa 20 nya för att stammen är svag... Konstigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Elle! Fina kort på Garpur, nu var det ett tag sen jag läste din blogg men som vanligt är det roligt att läsa och titta på fina bilder. Vi har också fått massor av snö, jag tycker att det räcker nu. Ha det så bra kramar från Annika

2010-01-28 @ 23:38:07
Postat av: Anonym

Jag hörde att dem skulle skjuta lite vargar i sverige för att dem skulle få "plantera in" nya vargar. Detta för att skapa förtroende för folket där dem vill "plantera vargarna"

2010-01-30 @ 10:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0