Snart är det sommarlov!

Japp, nu är det bara fyra dagar kvar i skolan och sedan är det äntligen sommarlov igen!

Det har blivit sommar nu sedan jag kommit hem från praktiken och visst är det skönt att det är varmt och man inte behöver ta på sig så mycket kläder, men jag är en vintermänniska och tycker att det blir ganska jobbigt med den här tryckande värmen. Det är så varmt att man blir helt matt och inte orkar göra något, och inte kan det blåsa svala vindar heller utan det är antingen eller, stekhett eller iskallt! (Och då föredrar jag kylan för då känner man att man lever iallafall!). Och sedan är det ju alla j*vla insekter och framför allt myggen! Jag behöver väl inte ens skriva om hur mycket jag HATAR dem...! GHHAAAHHH! Dryga djävlar som svärmar runt en när man går ut och de pinar alla stackars hästar (och andra djur) som inte kan komma undan på samma sätt som vi människor kan! Sommaren är värsta tiden på året, det enda som är bra är just sommarlovet...!

Idag har vi varit på tur i Bastmora hos Lolo igen och det var lika kul som alltid! Jag red på Figge (Ófeigur) idag och han är jättemysig, stor och mjuk med enorm pannlugg! Han var lite trött innan turen, för när vi gick in i hagen för att hämta våra hästar låg han och sov inne i vindskyddet med Rökkvi!
Väl ute i skogen piggnade han till, jag red först mesta tiden och han gick jättebra! Inför sista galoppbacken på hemvägen blev han riktigt ivrig och kunde inte stå still och vänta, och sedan gjorde han en rivstart iväg i full fart! Åh vad härligt och häftigt det är att känna den rena hästkraften!

Det känns som om jag har massor att skriva, men jag vet inte hur jag ska få ut det ur huvudet och in i datorn så det får bli en annan dag. Nu ska jag titta på Saturday Night Live :)

PS. Garpur är världens bästa häst, VÄRLDENS BÄSTA HÄST! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0