Beautiful day!

Imorse åkte jag och pappa och köpte mer hö till Garpur, han har ätit upp den förra storbalen så nu var det dags att hämta en ny. Klockan nio var vi tillbaka och baxade in den 130 kg tunga balen i stallet. Jag och pappa har en ganska bra teknik för att få in den lätt. Pappa lämnade kvar mej i stallet efteråt så att jag kunde rida tidigt i det fina vädret. Det blev barbacka idag och jag red bort förbi Jennie in i skogen en bit. Det var en perfekt galoppväg och det gick undan i pudersnön! Hennes hästar stod i hagen och spanade efter oss. Hemåt blev det en lång sträcka i tölt och det var såå mysigt i solen som värmde så skönt!
När vi kom tillbaka ställde jag upp honom snyggt i solen för att ta kort med mobilen och precis när jag skulle knäppa så gick han iväg bort till getterna och hälsade på Ture. Det var roligare än att stå still tyckte Garpur.
Innan han fick gå ut i hagen igen stod jag och borstade honom länge, han fäller alla de längsta hårstråna nu och det är inte så lite det! Man kan dra med borsten hur mycket som helst och det slutar inte lossa hår! Halva boxen var full när jag till slut gav mej för den här gången... Underhullspälsen som kommer fram nu är jättemjuk och len, önskar att han kunde vara så här lurvig och fin jämt! (Men tyvärr kommer ju den förbaskade sommaren...).
När han var ute igen fyllde jag på rent vatten i deras hink och packade hökassarna till ikväll och imorgon bitti.
Det var jätteskönt att vara ute tidigt i stallet, önskar jag bodde ute på landet brevid stallet så att jag kan gå dit precis när jag vill...

Från idag, taget med mobilen:


Kommentarer
Postat av: Linda

Han är så fin, Garpur : )

2010-03-04 @ 17:21:53
URL: http://sannythecat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0