gadsiT&gadnåM

Då var det skoldags igen, men vi fick en mjukstart igår så det var inte alls jobbigt. Vi hade sovmorgon till 12.30 (!) så då kunde jag sova så länge jag brukar. Fast jag vaknade en gång när Vickan gick upp halv sju, sedan en gång klockan åtta och en till gång klockan nio, och till sist ännu en gång tio minuter innan klockan skulle ringa... Det var min sovmorgon.
När jag kom till skolan hade vi två slappa lektioner (matte B och religion). Sedan var det bara att åka hem igen...
Mot kvällen skjutsade pappa ut mej till Garpan och jag gav honom en rejäl genomborstning! Jag var riktigt noga och drog med skrapstenen över varenda centimeter av honom och jag tror att han uppskattade min hjälp att få bort den kliande fällpälsen. När jag till slut var klart (efter en trekvart kanske?) låg det en gigantisk hög av päls på stallgolvet. Garpan fick stanna kvar inne och jag och pappa nattade honom, Anki skulle precis ta in de andra hästarna när vi åkte.
Idag hade jag ingen sovmorgon utan gick upp tjugo över fem för att kunna hinna in till skolan till klockan åtta... Vi hade stalltjänst och sedan fick vi tömköra. Det har jag aldrig gjort förut och jag tyckte att det var riktigt roligt! Jag fick tömköra gymnasiestallets "minsta" (eller största) häst Belsebub (alltså den allra största!). Hon var jättesnäll om än något ovan vid tömkörning. Men det gick bra och vi ska fortsätta nästa vecka!
Efter lunch hade vi naturkunskap, svenska och sist ett prov i word på datakunskapen.
Det borde vara förbjudet att gå i skolan sådana här vackra vinterdagar! Jag vill mycket hellre vara ute i stallet och pyssla med Garpan ju!
Imorgon är jag ledig för att våran enda lektion (matten) är inställd! Då ska jag passa på att ta min första lektion på bilskolan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0