Ledig idag!

Gissa om det var skönt att sova länge imorse? Och gissa om det var skönt att vara ledig idag? Jätte! :D
Veckan känns mycket kortare nu när en skoldag har försvunnit, det borde alltid vara så (fyra arbetsdagar och tre helgdagar)!
Klockan halv ett idag tog jag min första körlektion hos Körkortsexpressen i Hallsta och det gick faktiskt riktigt bra! Jag fick köra runt i Hallsta och göra lite olika övningar och läraren bedömde och kom med tips och synpunkter. Det var kul att få höra vad han tyckte om min körning och jag fick med mig några övningar att träna vidare på som läxa till nästa gång, som vi bokade in om tre veckor. Vi köpte även en teoribok så att jag kan börja plugga! 
På eftermiddagen åkte jag ut till stallet och pysslade med Garpan. Han lyckas alltid pricka in sina vilodagar när det är som finast väder ute! Han ska få stå i två veckor nu och sedan ska jag rida honom i ett par veckor innan han sedan får långledigt i slutet av april och hela maj, när jag ska på avelspraktik (vart vill jag inte avslöja riktigt än! ).
Garpur är så himla gullig, när jag gick ut i hagen för att hämta vattenhinken gick han efter mej både dit och tillbaka grinden, sedan när jag gick ut med hinken igen och hade med mej en vattendunk att fylla på med sträcker han fram huvudet och leker med vattenstrålen med mulen! Det stänkte vatten överallt! När jag var klar i stallet gick jag ut igen och ropade på honom och han kommer direkt! Han är så nyfiken och älskar när det händer saker. Jag blir så glad när jag ser honom komma när jag ropar, han är bäst! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0