Lördag&Söndag!

Igår var vi upp till Lolo och hästarna i Bastmora och red en superhärlig tur! Tessan och Linda var också där och red unghästarna. Vädret var verkligen kanon och hästarna pigga och glada (som alltid)! Jag fick bästa Rökkvi, Vickan Gaukur, mamma Ylur, pappa Blær, Lolo red Audur och de två som red med oss hade Ófeigur och Júpiter. Vi red Gattjärns-och Tägtbyvägen, det var jätteroligt och längesedan vi red där! Sista backen hemåt ger hästarna gärnet, tjohej vilka rivstarter! Och vad fort det går! Jätteroligt! Efter turen fikade vi med prinsesstårta men först äggmacka såklart. 
Det är alltid lika mysigt att komma till Bastmora, det är verkligen en speciell plats! Hästarna låg i solen och vilade när vi kom och jag önskar att Garpur kunde bo där med flocken! Han skulle stortrivas med alla kompisarna.
När vi åkte hem blev jag avsläppt hos Garpan och vi brände iväg på en superritt! Han gick kanonfint och var lika pigg och glad som alltid! Vi red galoppvägen och svängde in på en annan väg som jag inte trodde var så lång och bra att rida på. Tyvärr var den bara plogad en bit men den kommer bli jättebra att rida på när snön har smält (som jag hoppas den inte gör än på ett tag!).
Det var jättevarmt och mysigt ute, önskar att det alltid kunde vara såhär!

Idag ställde jag klockan och gick upp tidigt för att titta på Vasaloppet. Starten är det bästa av allt, när alla >16000 människor ger sig iväg samtidigt i en enda massa! Jag och mamma supportrade åkarna med blåbärssoppa hemma i soffan :)
När de första åkarna gått i mål åkte jag och mamma ut till stallet. Jag red en solig sväng med Garpan och han var på sitt allra bästa humör! Töltade i form nästan hela tiden, flyttade sig lätt undan för vikthjälperna (jag behövde bara ändra sittbenen lite grann!) och galopperade som vinden! Han är BÄST! Såå underbar!♥
Anki hade byggt upp Garpurs mathage igår och ledit ström genom tråden så nu höll sig Floppan äntligen borta därifrån! Garpur kunde stå ute och äta ifred så det blev jättebra! Tack för hjälpen Anki!

Nu är det snart slut på lovet och jag undrar verkligen vart alla dagar har tagit vägen? Det var varit ett underbart lov med bästa familjen och bästa islandshästarna och bästa vädret och jag önskar att det inte tar slut såhär fort!
Men det är bara fyra veckor kvar till påsklovet...!
Jag har sovmorgon imorgon till klockan 12. Usch vad onödigt, det tar ju för f'n längre tid för mej att åka till och från skolan, än att vara de timmarna i skolan! Det är inte speciellt kul när man skulle kunna använda de timmarna till något effektivt istället...

Kommentarer
Postat av: Linda

Trevligt att träffas i helgen:)

2010-03-08 @ 21:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0