Torsdag.

Vi hade två lektioner idag, engelska imorse och efter lunch hade vi hoppning. Våran grupp har det lite stressigt, på en timme ska vi hinna äta, byta om, bygga hopp-banan, hämta in gymnsiehästarna från hagen och sist göra iordning våra hästar för ridningen. Den andra gruppen har håltimme... Jag fick rida på Virpa idag och det gick jättebra! Jag har vant mej ganska mycket med storhästarna och hoppningen nu så det känns faktiskt bra! 
Jag fick köra hem från skolan (pappa kom och hämtade mej) och det gick jättebra, jag tänkte på det körläraren sade igår.  
Sedan åkte jag ut till stallet och gav Garpur en till djupgående genomborstning. Det blev minst lika mycket hår idag som i förrgår! Efteråt blev han såå mjuk och jättefin! Världens finaste Garpur♥
Har tittat på Vampire Diaries och nu ska jag gå och lägga mej. Jag måste upp tjugo över fem imorgon för att hinna in till skolan till klockan åtta, vi har stalltjänst och dressyrridning. Men det är ju Fredag imorgon så det gör inget!

En bild från dagens arbete, jag lade fram en stor piggborste och skrapstenen för att ni ska få er en liten bättre uppfattning av fällpälshögens storlek...! Det är inte så lite inte!:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0