Torsdagen...

... Var lika mysig den! Det blev barbacka även idag, Garpur är så bekväm och mjuk att sitta på! Vi red till Brotorp och tillbaka, det är så härligt att rida ute! Jag fattar inte att folk inte rider ut när det är så underbart? Det här är ju bland de allra bästa tillfällena att göra det!
Garpur töltade superduper och traven var lugn! I galoppen däremot tog han chansen att öka...! Och det var inte så jättelätt att bromsa, för han var så pigg och glad! ♥ Han är verkligen en riktig solstråle, man blir så glad av att vara med honom! Han har så mjuka gångarter att man sitter där man sitter och inte skumpar fram och tillbaka, inte ens i övergångarna mellan gångarterna! Stabil är ordet! Jag har inte känt något från hans ben under de senaste turerna så då var det nog bara något tillfälligt. Skönt!
Jag hade redan gjort klart alla stallsysslor innan jag red (under tiden hästarna åt lunch), så det var bara att släppa ut Garpan direkt. Han behövde inte stå inne och torka utan fick gå ut i det vackra vädret. Nu har solen äntligen börjat hitta över trädtopparna, så hästarna har en liten solfläck i hagen.

Nu ska jag strax åka ut till stallet och jag tror faktiskt att jag ska rida barbacka igen! :D Man måste ju passa på när tillfället ges, som skrivet...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0