Höstlov!

Snacka om att det är skönt med höstlov efter tre veckors praktik!
Jag har nu inte varit i skolan på nästan en månad (tack vare praktiken och lovet) och det är jätteskönt att slippa sitta vid skolbänken! Och så är det skönt att slippa storhästarna och alla måsten, även om jag vet att vi har en del arbeten och uppgifter att göra när vi kommer tillbaka. Men det tar jag då för nu är jag ledig!

Hittils har jag haft det väldigt lugnt skönt, jag och Garpur har varit ute och ridit och jag har myst med min underbara pojkvän varje dag! Jag känner mig så lycklig, jag har aldrig känt så här förut och det känns så himla bra! Andreas är världens gulligaste! ♥

Garpur är verkligen laddad till max med energi! Det är så roligt med en pigg och yster pålle! Igår red vi bort till Fiskartorp och jag tycker att grusvägarna runt om i Elingbo har blivit riktigt bra nu under hösten, de är mycket mjukare än i somras så det går att rida på lite fortare! I tölten pinnar han på som en klocka och med hjälp av all den energin han har kan jag korta upp honom riktigt ordentligt och känna hur han jobbar och tar i med bakdelen fram till handen! Det är så roligt att känna hur han har utvecklats från när jag köpte honom, hur ridbar han verkligen är!
Och min nya sadel är otrolig! Helt underbar att rida i! Jag har varit jätteduktig hittils och smort in den varje dag efter ridningen och jag tänker försöka att vara lika duktig i fortsättningen. Måste snart köpa ny lädersmörja för det jag har börjar ta slut. Jag funderar på Effax läderkombi, för det använde vi på Stenholmen och jag tyckte den var bra. Jag vill ha något som är lätt att stryka på och som samtidigt är bra för lädret och håller det mjukt och smidigt.

Idag är det höstväder deluxe med spöregn och blåst. Jag tror att det blir tömkörnig med Garpur idag, det var länge sedan! Jag håller mig nog på ridbanan, måste ju testa hur det är att tömköra honom där. Jag har ju bara tömkört honom ute i skogen tidigare!

Puss och Kram, jag är världens lyckligaste! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0