Jag vill åka snowboard!

Nu börjar vinterkänslorna slå in i mej på allvar! Folk tycker att jag är knäpp (och det kanske jag är) som går runt och tycker att det är härligt med kylan men nu råkar det vara så att jag älskar vintern och framför allt snön! För några dagar sedan var det snöstorm och vem var ute och red då och tyckte det var mysigt? JAG såklart, jag älskar att rida när det snöar och jag tror faktiskt att Garpur också tycker om det!

Jag har sett en jättesnygg snowboard på stadium som jag vill köpa, den är grön med en massa olika mönster i. Jag funderar på att köpa den för den var inte alls speciellt dyr, men sedan fick jag syn på en ännu snyggare bräda på junkyard.se, såklart lite dyrare men om jag ändå har tänkt att lägga ut pengar spelar det väl ingen roll att lägga ut lite till! Om jag bestämmer mig för att köpa en ny bräda ska jag köpa en grön hjälm också! Den finns iallafall på stadium.

Denna är från stadium, från märket Head.

Den här är från Junkyard, från märket Burton.

Jag tror faktiskt att Burtonbrädan faller mej mest i smaken! Då får jag börja spara pengar så att jag kan köpa den snart! För om jag kommer till Åre inom den närmaste tiden vill jag ha en ny snöbord!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0