* * * SNÖ! * * *

Ja se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt, hurra! Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat, hurra!
Det snöade hela eftermiddagen igår och har snöat hela natten och morgonen nu och det har kommit massor av snö! Det är så otroligt mysigt med snö och jag är helt salig, jag fullkomligt älskar snö!
Det började snöa igår när jag åkte från Hallsta hem och ut till stallet. Jag hade Stilla med mig och släppte in henne hos Jane. Andreas var där och vi fikade lite innan han åkte tillbaks till jobbet och jag gick ner till stallet. Det hade börjat storma rejält när jag gick ut i hagen för att hämta Garpur, men vi gav oss ändå ut på en ridtur. Det är ju så himla mysigt att rida när det snöar! Garpur var pigg och jag tror att han också tycker om snö! Vi töltade längs ängarna och det bara flöt på!
Synd bara att han inte har några sulor än, för lite styltigt blev det när vi kom tillbaka till stallplanen. Jag trodde att hovslagaren skulle slå i vinterskor och sulor sist han skodde Garpur (för ca 2 veckor sedan), men det hade han inte börjat med än? Okej, men nu tycker jag faktiskt att det är vinter så... Får se när han har tid att komma ut och byta, hoppas det blir snart för annars kan jag inte rida.
Senare på eftermiddagen åkte jag tillbaka till Hallsta med Stilla. Det var spännande! Snön yrde, det var kolsvart och spårigt på vägen, men väldigt roligt tycker jag! Det blir mer som en utmaning att köra bil när det är sådant här väder! Det gick bra och både jag och bilen kom fram hela och hållna, jag kunde dock inte låta bli att sladda till lite i korsningarna!
Andreas och jag hade myskväll och vi gick ut i snöstormen med Stilla. Åh vad jag är lycklig just nu! Allt känns bara bäst!

Imorse vaknade vi upp till ett ljud som jag verkligen tycker om att höra (jag vet att jag är knäpp), nämligen ljudet från plogbilen! För det betyder ju att det är massor av snö ute! Jag är en riktig vinterfreak! Jag måste ta fram min kära snowboard från garaget sen! Inte för att det går att åka, men jag vill beundra min fina ägodel!
Nej nu tror jag att jag ska gå ut och skotta! Det tycker jag också om att göra! Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0