Helgen.

Lördag.
Sov länge, till 11 tror jag. Det var skönt, fast inte att vakna upp till högljudda grannar och ortstrafik...
Saknar bruset av vinden i träden och hästgnägg från bakom stugknuten...
Efter frukosten som bestod av tacos åkte vi hela familjen in till Ikea. Snacka om kontrast, från stilla lantliv igår till stadsstressad shopping idag! Fast det är roligt att gå runt på Ikea och titta på alla roliga och finurliga grejer.
Efter det åkte vi till Erikslund och gick in på Hööks och Arken Zoo. Hööks hade 15% på alla täcken så jag köpte ett fleecefodrat regntäcke som Garpur kan ha nu i höst när jag släpper ut honom efter ridningen om han är svettig, det börjar ju bli kallt om kvällarna nu och det är dumt att släppa ut honom fuktig utan täcke.
På eftermiddagen åkte jag och mamma ut till stallet, Garpur kom fram till grinden när han hörde oss. Han fick ha på sig sin nya grimma och den är supersnygg på honom, precis hans färger som jag visste!
Jag red en liten stund på nya ridbanan, den är fortfarande tung eftersom paddexen inte har lagt sig, men det var inte så mjukt som jag först trodde ändå.
På kvällen lade jag ut en ny annons på min gamla sadel. Jag önskar att den fortfarande passade på Garpur för den är så skön att rida i!

Det är en svart Bennis Harmony Elegant, mycket välvårdad och i mycket bra skick! Bomvidden är 31, sitsen 17" Den ger ryttaren rätt sits och är skön att rida i. Någon som vet någon som vill köpa en sadel? Bara att kontakta mig isåfall.

Söndag.
Sov länge idag med, kändes tröttare idag än igår, fast det kanske beror på att jag inte gick och lade mig förrän klockan 01.50...
Det blev en lugn förmiddag och jag åkte inte ut till stallet förrän på eftermiddagen. Garpur kom i full galopp och hoppade världens språng över diket, sedan bockade och skuttade han en bit innan han sedan galopperade och gnäggade fram till mig! Han är urgullig han!
Vi red genom skogen och sedan på Lisjöbanan. Det gick ganska bra, jag försökte att tänka på det Tess sade att jag skulle göra med Garpur. Nu har jag börjat ställa högre krav på honom och vi är inte riktigt överens än, men just därför kan jag inte gå tillbaka och rida som jag har gjort tidigare, utan måste fortsätta som jag tränade hos Tess tills Garpur går med på det. Annars kan vi inte komma vidare...
Vi knyckte ett äpple på vägen hem och sedan hade vi lite äppelkalas i stallet eftersom det finns korgar fulla med äpplen som det bara är att ta från!
Sedan fick han gå ut i höststormblåsten till Miramis och Piltur, som sprang iväg bort till träden och kivades. Garpur travade efter dem när de sprang iväg.
Nu ska jag mysa i soffan framför tvn.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej. Hur mår Garpur? Hur gammal är han nu? Är ni mycket hos Lolo och rider? Har hon några nya hästar? Själv så börjar man sakna ridningen rejält nu när man inte har någon häst att rida : (

2010-09-27 @ 11:45:29
URL: http://sannythecat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0