Söndag!

Idag unnade jag mig lite sovmorgon, fast först gick jag upp kvart i åtta och morgonfodrade hästarna och sedan gick jag in och lade mig igen, en timme ungefär, för att sedan gå upp igen och släppa ut de hästar som står inne och därefter gick jag in och lade mig igen för andra gången och sov fram till halv elva. Då gick jag upp för trejde gången och åt frukost framför tvn!
Idag har solen skinit hela dagen och det har varit skönt ute, rätt varmt och med vackra höstfärger i naturen. Jag har passat på att fotat hästarna idag och fick en del fina bilder. Det är inte så lätt att fotografera nyfikna unghästar som kommer fram och ställer sig tio centimeter från kameran, speciellt inte med telezoomobjektivet som sitter på min kamera...!
Vid lunchtid tog jag mig en ridtur på Skellur förbi hagen där Kynnir och stoet går för att se att allt stod rätt till med dem, de stod så nöjda och betade så jag red vidare. Skellur var inte lika "stor och tuff" när han var själv som han annars har varit när vi ridit ut med sällskap, utan nu var han väldigt fjantig och tittade på alla möjliga stenar, träd, buskar och postlådor... Haha. När vi galopperade gjorde han ett bocksprång så lite roligt tyckte han allt att det var!
När vi kom tillbaka longerade jag Garpur en stund och idag gick det också väldigt bra! Nu spände jag in honom lite kortare än igår och det fungerade bra, han går så fint så! Han gick och väntade vid grinden till sin hage när han såg att jag släppte ut Skellur och då är det ju självklart att jag hämtar honom om han vill komma! Han är så söt!
På eftermiddagen mockade jag och donade i stallet och då kom Tess hem igen, hon hjälpte mig med det sista och sedan tog vi kväller, det blev tidigt idag! Vi tittade på en film och sedan satt vi uppe och tittade på valvakan, inte för att jag är det minsta intresserad utan det var väl det enda som sändes på alla kanaler... Och så ville jag veta vilket parti som vann, fel förstås och så kom nazistpartiet in i riksdagen, fy fan. Men det är inget jag kan göra åt det så jag tänker inte lägga energi på att bry mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0