Praktik hos Tess, dag 4 forts. Götarsvik!

Efter lunchen igår fortsatte arbetet, jag vet inte varför med gårdagen kändes väldigt långam... Allt tog så lång tid kändes det som?
Jag mockade (vilket var väldigt mysigt när det regnade ute!), fyllde på vatten i boxarna (det är nog det som tar längst tid eftersom det är så lågt vattentryck i kranarna och slangen...). Jag fotade Tess när hon red på en av träningshästarna som ska åka hem idag och sedan tog jag in fina Kynnir.
Det sista jag gjorde innan jag fick gå in för kvällen var att longera Óskadís i pessoan i ridhuset. Hon har tidigare inte travat, men nu travade hon så mjukt och fint i båda varven! Hon var trevlig och mysig att jobba med! När vi var klara och jag skulle lämna ifrån mig spöet brevid radion, stannade Óskadís och tittade frågande på radion, hon såg så söt ut och man såg riktigt hur hon tänkte vad det kunde vara för något som lät.
Sedan gick vi tillbaka till stallet i mörkret över herrgården, jag tycker det är så mysigt på något sätt att vara ute på stora gårdar i mörkret, man får någon sorts känsla inom sig och det är lite kusligt, men jag tycker det är jättemysigt!
Haha, när jag skulle fylla på med vatten till Birta inne i boxen senare, klämde hon sig ut genom springan i boxdörren som jag lämnat glest öppen för att kunna ta nästa hink, och travade i full fart in i den mittersta stalldelen där det står några stackars storhästar fullt påpälsade med täcken (när det är hur varmt som helst inne i stallet...). Dom blev helt upprörda för att det kom en annan häst och visste inte vart de skulle ta vägen i sina boxar... typiskt storhästar alltså, det är helt otroligt...
Senare på kvällen åt vi varma mackor och tittade på en till Wallanderfilm, Skytten.

Idag gick jag upp tidigare än jag egentligen behövde för att prata en stund med älski. Han hade det lugnt nu på förmiddagen (tills han kom till sura...) och hade lite tid att prata. Det är så mysigt att höra hans röst och nu är det inte långt kvar tills vi ses! ♥

Här bjuder jag på lite bilder från Götarsvik:


Stora stallbyggnaden! (Det är bara en tredjedel som syns!)

Birta och Óskadís njuter i solen.

Litla-Birta uppställd.

Galoppbanan, en allé där vi går med hästarna flera gånger varje dag, till och från hagarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0