Sportlov!

Dags att blogga igen kanske? Nu när jag är ledig och är klar med de största inlämningsuppgifterna (för tillfället, blir inte förvånad om vi får fler megaarbeten efter praktiken), känns det äntligen som att jag har lite tid att göra det jag själv vill. Nu kan jag släppa den här "måste göra-ångesten" och slappna av i några dagar, därför är det extra skönt med tre veckors praktik direkt efter lovet så att man slipper tänka på skolan direkt.

Våren verkar vara på väg igen, nu har det varit plusgrader i ett par dagar med strålande solsken och takdropp. Det är mysigt när allt börjar vakna upp ur vintervilan och småfåglarna sjunger så fint. Än är det dock ett tag kvar innan våren är här på riktigt, men man kan börja ana en smula närvaro redan nu! Inte minst på all päls hästarna tappar nu, Garpur har börjat fälla ordentligt så det är pälsskrapan som gäller!

Förra veckan red jag i den djupa snön i sommarhagen och mamma fotade. Garpur går så himla fint nu och älskar att busa runt i snön! Det blev många fina bilder tagna, här är ett smakprov!


Förra helgen var vi upp till Bastmora och red en härlig tur på Lolos isisar. Som vanligt blev det en mycket fartfylld och rolig ritt! Jag fick dessutom rida en för mig ny häst, ungkotten Árgeisli! En riktig liten kanonkula som kommer att bli en mycket trevlig ridhäst i framtiden! Väldigt mjuk och mysig med härliga gångarter!
Mamma red på Ófeigur, pappa på Ylur, Vickan Blær, JB Júpiter, Ann-Louise Leira, Staffan Gaukur och Lolo Audur.
Efteråt fikade vi som vanligt och sedan blev jag och mamma avsläppta hemma i stallet ;) Jag och Garpur begav oss ut på en pulsig skogsritt och var nära att fastna i ett dike, men eftersom Garpur bara möljer på som en bulldozer i skogen tog han sig upp och förbi det som ingenting!

Mamma och jag har varit ute och ridit en sväng också, när Johanna var på semester lånade jag Erró och mamma red Garpur! Det var mysigt och jag visade henne rundan förbi crossbanan, vi töltade och båda hästarna var pigga!

I söndags var jag och Andreas till Västerås, jag visade honom vart jag går i skolan någonstans och så åkte vi förbi Glada Hästen och Hööks, där jag köpte ett nytt träns och ett nytt bett till Garpan. Sedan åkte vi till Media Markt och Elgiganten och tittade också, det är så mycket man vill köpa! Jag har tänkt på att teknik är ju nästan dyrare än hästsport ju! Fast det beror i och för sig på vad man jämför :P Ett nytt objektiv till min Canon kostar lika mycket som en ny kvalitetssadel till exempel! Haha...

Äntligen har jag hittat ett träns som passar! Detta sitter perfekt och har snygga guldnitar på pannbandet!
Min vackra Garpur från Uggårds! ♥ Världens finaste häst!

I veckan har jag fotat alla hästarna, så att Martina kan lägga in bilderna på Värntorps hemsida. Jag älskar att fotografera islandshästar, de är så fina, vackra och unika hästar! Några av bilderna:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0