Hälla Shopping.

Efter frukosten i morse åkte vi till Västerås, mormor följde också med. Vi åkte ut till Hälla.
Det enda jag köpte var en 400g toblerone och en 21x30 fotoram. Mamma, Vickan och Mormor gick i alla olika klädaffärer medan jag och Pappa gick in på IcaMaxi. Kläder är jag inte ett dugg intresserad av, det är bland det värsta jag vet att handla kläder.... Speciellt på  Lindex, Kappahl, H&M osv. Där finns det ju nästan bara tantkläder...
Inne i Västerås, i Sigma och Punkt finns det iallafall lite roligare affärer, där kan det hända att jag hittar något.
Vi åt på McDonalds innan vi vi åkte vidare till Erikslund. Där gick vi in på Nisses, äntligen hittade jag de superfina prydnadshästarna som jag har väntat på i evigheter! Nu blev jag glad och nöjd, nu behöver inte jag åka till stan på ett tag, om vi inte måste ha något till Tígur!
Vi var borta hela för- och eftermiddagen, vi kom inte ut till stallet förrän efter klockan fem.
Mamma mockade, jag fixade med maten och vattnet och Vickan tittade på. Pappa stannade hemma och lagade mat, lasagne.
Kim och Sandra red på Fjalar och Idunn när vi kom, efter ett tag kom Jenny ut. Vi beslöt oss för att alla skulle gå ett varv runt hagen och motionera.
Senare kom Pesa, Lotta och Inger hem med Fála och Strokkur. De hade varit på NH kurs och passade då på att ta hem Fála. När Inger släppte ut Fála i hagen sprang hästarna efter Fála och jagade henne hela tiden, ända tills Inger var tvungen att ta ut henne igen. Fjalar och Nös var på henne hela tiden och sparkade och bet, Tígur och Jarpur lekte med varandra och bydde sig inte så mycket. Lilla Hervar blev jättegjad att mamma var hemma igen men fick nästan ingen chans att hälsa.
Hästarna fick sedan gå in och lunga ner sig i sina boxar, alla var dyngsvettiga och flåsiga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0